Vacature in Zweden

Stagiaire Receptie / Front-Office

Wij bieden jou een stage aan op een unieke plek in Zweden, een combinatie van natuur en avontuur. Jij bent mede het gezicht van de camping, het visitekaartje. Je staat onze gasten bij vanaf het boeken van hun vakantie tot het uitzwaaien na een prachtig verblijf.

Rådastrands Camping  is op zoek naar enthousiaste stagiaires die tijdens het hoogseizoen ( juli en augustus 2024) aan de slag willen om gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen.
 
Wat wij van jou vragen:
* Flexibel, klantgericht, actief, resultaatgericht en zelfstandig ingesteld
* Bereidt zijn ‘bij te springen’ waar nodig
* Verzorgd voorkomen
* Toeristische opleiding (Zelfstandig medewerker travel & hospitality)
* Communicatief sterk en open persoon
* Goede kennis van Nederlandse en Engelse taal
* 18 jaar of ouder
 
De receptie is het aanspreekpunt voor onze gasten. Zij worden hier ontvangen en kunnen er terecht met al hun vragen met betrekking tot het kamperen of toeristische informatie van de omgeving. Je checkt de gasten in en uit, staat mensen te woord in Nederlands en Engels zowel mondeling als in geschrift. Je maakt reserveringen met ons reserveringsprogramma, Tommy booking support.

Je verkoopt vers gebakken broodjes in de ochtend, souvenirs, ijsjes, kleine kampeerartikelen en meer. In het algemeen streef je ernaar de gasten een zo goed mogelijke vakantie te geven en geniet je hier oprecht van.

Wat kunnen we je bieden:
* Werken in een klein maar sterk en gezellig team
* Gratis verblijf in accommodatie op de camping
* Ruimte om je stageopdracht uit te voeren
* In de vrije tijd kun je gratis meedoen aan de georganiseerde outdoor activiteiten op de camping
 
Wij proberen altijd volgens rooster te werken zodat je weet waar je aan toe bent, maar vragen een flexibele instelling van onze werknemers. De werkdruk is hoog, maar wij bieden genoeg vrije tijd. In die vrije tijd kun je er op uit in de mooie omgeving van Värmland.
 
Je kunt bij ons terecht voor stages van minimaal 6 -8 weken, het liefst langer.

Rådastrands Camping (relatienummer: 100426315 SBB)  heeft een erkenning als leerbedrijf voor de kwalificatie Zelfstandig medewerker travel & hospitality.

crebonummer 25646, 25647,25648 en 25649

Reageren? Stuur jouw motivatiebrief en CV voorzien van pasfoto per e-mail naar info@radastrand.com
Meer informatie? Bekijk onze website of neem contact met ons op!